BICIKLIZAM OSTALI SPORTOVI REKREACIJA

KRNJAK: Prva desetljetka Pedaline biciklijade Od Korane do Skradske gore

Sportski rekreacijski klub Pedala Laganini poziva sve biciklistice i bicikliste u subotu 25. lipnja da im se pridruže na njihovoj tradicionalnoj biciklijadi Od Korane do Skradske gore. Trasa je duga 70 kilometara. Kotizacije nema a osigurana je okrjepa i ručak!

Okupljanje biciklista koji kreću iz Karlovca je u 7.30 sati ispred klupskih prostorija Pedala Laganini u Luščiću, dok je start biciklijade iz Donjeg Velemerića kod kupališta u 9 sati. Trasa je duga 70 kilometara.

Detalji su na: http://www.pedala-laganini.hr/index.php/component/content/article/43-uncategorised/241-od-korane-do-skradske-gore

  • Biciklijada se vozi povodom dana općine Krnjak a ove godine slavimo desetu godišnjicu suradnje našeg kluba i općine Krnjak. Kao i prethodnih godina biciklijada nas vodi kroz netaknutu prirodu Skradske gore. Organizirano je i kraće predavanje na srednjovjekovnoj gradini Skrad na obroncima kanjona Korane. Uistinu, ovo je jedna od najljepših biciklijada. Poručujem sudionicima da je obavezno voziti s MTB ili cross biciklom zbog makadamskih i šumskih dionica – poručuje Dario Matanić, tajnik SRK Pedala Laganini.