OSTALI SPORTOVI REKREACIJA

PRIMJERI: Suradnja splitskih i dubovačkih veterana prerasla u višegodišnje neraskidivo prijateljstvo

RK Dubovac-veterani ugostio je splitsku malonogometnu ekipu “Kuća odmetnika” s kojom već dugi niz godina imaju prijateljske odnose. Karlovčani su ove godine u lipnju bili u Splitu pa su im dubovački malonogometaši ovim susretom uzvratili gostoprimstvo.

Iako je rezultat udrugom planu ipak treba reći kako su Splićani u prednosti jer u sveukupnom ogledu vode s 2:1. Nakon prvog susreta i poraza u Karlovcu te pobjede u Splitu, u ovom su meču bili uspješniji zabilježivši pobjedu s rezultatom 4:0.

Za RK DUBOVAC-VETERANI 50+ godina igrali su: Damir Prezelj, Tomislav Polić, Alen Perković, Dario Cerovac, Nenad Stražanac, Anđelko Bridić, Miro Palajsa, a igrali su i mlađi; Marko Vukelja, Vedran Mamić, Ivica Macokatto, Emilio Valentić i Zoran Brkić. Voditelj je bio Ervin Amon. Nisu nastupili zbog obveza rukometni treneri Dražen Keča i Dragomir Požega te Denis Vukić, Mario Zdravković i Denis Čavlović.

Za splitsku “KUĆU ODMETNIKA” iznad 50 godina nastupili su: Tomislav Čotić, Jozo Odak, Joško Biskupović, Toni Čulić, Marko Rosandić (strijelac 3 gola), Nikša Radanović, Zoran Matas, Hrvoje Domjanović (strijelac 1 gola). Voditelj Branko Buljan, tehniko Srđan Radić i službeni predstavnik Željko Jeličić.

Kako to obično biva u ovakvim susretima domaćini su ih ugostili, a druženje karlovačkih i splitskih prijatelja nastavit će se uskoro u Splitu.