OSTALI SPORTOVI ZAJEDNICE SPORTOVA

Potpuno su uređene prostorije NK Ilovac, kod Veslačkog kluba na Dubovcu uređuju se nasip i obala

Grad Karlovac je uložio oko 700 tisuća kuna u uređenje i sanaciju prostorija Nogometnog kluba Ilovac u Ilovačkoj šumi koje su izgrađene još prije 75 godina, 1947. godine.

„Izvedeni su radovi na sanaciji temelja i zidova, na vodovodnim instalacijama, elektroinstalacijama i na instalacijama grijanja. Izvršeni su radovi na postojećem sanitarnom čvoru s vešerajem i u tri svlačionice s tuševima u prizemlju objekta. Saniran je dio krova i zamijenjena je stolarija, a u potkrovlju su uređene i svlačionice“, napisali su na facebook profilu NK Ilovac.

RADOVI NA NASIPU I OBALI

Kod Veslačkog kluba Korana na Dubovcu Hrvatske vode, u sklopu projekta praćenja vodostaja rijeke Kupe, uložile su sredstva u uređenje nasipa i obale uz Restoran Kvaka.

Na naspu prema novom veslačkom hangaru već su završene stepenice, a stepenice će idući tjedan biti gotove i od vrha obale rijeke do stepenica (tribina) koje vode prama rijeci.

Osim što se radi o važnom projektu praćenja vodostaja rijeke iz Veslačkog kluba Korana ne kriju zadovoljstvo što će stepenicama preko nasipa od sada biti olakšan izlazak veslača s čamcima iz novog hangara kao i silazak strmom obalom prema veslačkoj splavi.

Izvođač radova je poduzeće Vodoprivreda Karlovac.