OSTALI SPORTOVI REKREACIJA

„Pedale“ i službeno uselile u nove prostorije u bivšoj vojarni na Luščiću

Članovi Sportsko rekreacijskog kluba Pedala Laganini su nakon gotovo dva mjeseca, svakodnevnog rada na uređenju svojih novih prostorija u bivšoj vojarni na Luščiću koje im je ustupio Grad preko Karlovačke športske zajednice, konačno preselili.

Stavljena su dva nova PVC prozora, uređeni su i obnovljeni zidovi i podovi, pokrečene su sve tri prostorije, oličeni su prozori sa stražnje strane objekta, sprovedene su elektroinstalacije i uključena je struja, nabavljen je rezervoar s vodom kao privremene rješenje … Sve je to napravljenom donacijama i dobrovoljnim radom članova kluba. Potom je organizirano generalno čišćenje prostorija i preseljenje iz Jarnjevićeve ulice gdje je zadnjih godina bilo sjedište tog najaktivnijeg karlovačkog rekreacijskog kluba.

– Još nismo dobili vodu pa trenutno koristimo balon s vodom za pranje. S ostalim udrugama koje imaju prostorije u bivšoj vojarni kod odgovornih u Gradu pokrenuli smo inicijativu da nam Vodovod priključi vodu. Nadamo se da ćemo i to brzo riješiti – kaže predsjednik Vladimir Latković, zadovoljan s novim prostorijama.

Dakle, u subotu, 6. lipnja prostorije su i službeno otvorene uz nezaobilazni roštilj „chiefa kuhara“ Mladena te lovački gulaš lovca Nedjeljka s Vučjaka. „Joža“ je iz svoje poznate „mesarske radionice“ na Mostanju donio domaće kobasice, a „slatkica“ Mirjana je po već uhodanom receptu ispekla kolače i tortu. Uživalo se, dakako, uz pjesmu i glazbu DJ Alena i grlati zbor SRK Pedala Laganini.

Ovo je bila očekivana zabava a već idućeg tjedna, povodom blagdana Tijelovo, slijedi prva službena klupska vožnja nakon korona virusa.