OSTALI SPORTOVI TENIS

NOĆNI TENISKI TURNIR – Pobjednici: Neven Podkrajac i Matija Glazer, Ana Katušin i Leo Vrbanac te Mario Podrebarac i Marin Mikša

Na terenima Teniskog kluba Karlovac u Vrbanićevom perivoju na Korani, u organizaciji TK Karlovac, odigran je Noćni teniski turnir u muškim i mix parovima. U muškim parovima nastupilo je 14 parova te je odigrano 13 mečeva. U kategoriji mix parova nastupalo je 6 parova koji su odigrali 16 mečeva, a odigran je i utješni turnir muških parova.

U odličnom finalu muških parova pobjedu su odnijeli Neven Podkrajac i Matija Glazer koji su rezultatom 7:6 (10) pobijedili Stefana Greba i Davora Dupljaka.

U kategoriji mix parova pobjednici su bili Ana Katušin i Leo Vrbanac. Oni su u finalu pobijedili Jasnu Lemić i Dubravka Draškovića.

Na utješnom turniru muških parova naslov su osvojili Mario Podrebarac i Marin Mikša rezultatom 7/6 (8) protiv Alena i Roberta Zorbasa.

Sjajan nastup imala je mlada Lucija Vojak koja je s nekoliko lijepih poena osigurala 5. mjesto svom paru. Mario Podrebarac je na turniru odigrao 8 mečeva te je za svoju požrtvovnost dobio posebnu nagradu organizatora.

KONAČNI POREDAK

Muški parovi:

 1. Neven Podkrajac / Matija Glazer
 2. Stefan Greb / Davor Dupljak
 3. Igor Kovačić / Marin Šebalj

Mix parovi:

 1. Ana Katušin / Leo Vrbanac
 2. Jasna Lemić / Dubravko Katušin
 3. Magdalena Bačić / Dario Latković
 4. Nada Dupljak / Mario Podrebarac
 5. Lucija Vojak / Dario Vojak
 6. Ivana Aničić / Robert Crevar

Muški utješni turnir:

 1. Marin Mikša / Mario Podrebarac
 2. Alen Zorbas / Robert Zorbas
 3. Dino Malović / Siniša Padežanin