OSTALI SPORTOVI TENIS

Mladi Karlovčani s teniskim zvijezdama u Zadru: Đokovićevu pohvalu nikada neću zaboraviti!

Zadar je posljednjih dana središte teniskog svijeta, a gostovanje teniske karavane koju predvodi prvi igrač na ATP ljestvici, veliki Novak Đoković, sjajno su iskoristili i mladi tenisači Teniskog kluba Karlovac.

Deset natjecatelja TK Karlovac imalo je priliku u organizaciji kluba i uz logističku potporu roditelja iskusiti kakav je osjećaj iz prvog reda gledati najbolje svjetske tenisače predvođene: Novakom Đokovićem, Marinom Čilićem, Bornom Ćorićem, Alexandrom Zverevom, Grigorom Dimitrovom, Andrejom Rubljovom i ostalim zvijezdama.

Uz gledanje treninga i ekshibicijskih mečeva, mladi karlovački tenisači imali su priliku na Kid’s Dayu na zadarskom Forumu izmijeniti i nekoliko udaraca s ponajboljim igračima svijeta. Dvije najmlađe djevojčice na tom mini izletu, Nela Ban i Lucija Vojak, imale su priliku izmijeniti nekoliko udaraca i s danas najboljim tenisačem svijeta Novakom Đokovićem.

– Bilo je super! Novak nam je nakon poena čestitao i rekao ‘bravo’ a to sigurno nikada neću zaboraviti – rekla je oduševljena Lucija Vojak.

S Adria Toura se teniske nade iz grada na četiri rijeke puni dojmova vraćaju u karlovačku tenisku stvarnost: Ivano Alić, Nela Ban, Luka Basar, Petra Bišćan, Ivor Gačić, Joško i Julijan Jakin, Nika Mrzljak, David Smokrović i Lucija Vojak.

Neke od njih već ovog vikenda u Vrbanićevu perivoju čeka nastup na prvenstvu Središnje Hrvatske u kategoriji djevojčica i dječaka do 12 godina starosti.