OSTALI SPORTOVI TENIS

MEMORIJAL ‘MIRKO BRKIĆ’: Prvi turnir pripao teniskom paru Magdić-Vuković

Na terenima Teniskog kluba Ogulin odigran prvi memorijalni teniski turnir muških parova u spomen na prerano preminulog prijatelja Mirka Brkića, u organizaciji njegovog prijatelja dr. Krune Cindrića i uz pomoć Mirkove obitelji.

Na turniru su se okupili rekreativni tenisači iz raznih krajeva Hrvatske, ponajviše iz Ogulina, Splita i Zagreba, kako bi se kroz tenis kojeg je Mirko volio prisjetili na prijatelja.

Nastupilo je čak 24 para, a nakon cjelodnevnog razigravanja prvi pobjednik turnira dobio je najbolje nagrade, a medalje je uručio gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović.

U vrlo neizvjesnom finalu par Magdić-Vuković pobijedio je par Cindrić-Politeo sa 6:4, 3:6, 10:7 i tako osvojio 1. mjesto. U susretu za 3. mjesto splitski par Ezgeta-Ivanišević bio je bolji od para Vickov-Grgić sa 6:3, 6:3.

Na kraju turnira dr. Cindrić se svim natjecateljima, pogotovo onima koji su došli izvan Ogulina, zahvalio na sudjelovanju i najavio da će se potruditi da ovaj memorijalni turnir u spomen na Mirka Brkića postane tradicionalan.

Tekst i foto: Darko Pribanić