KUGLANJE OSTALI SPORTOVI

KUGLOM DO KROVA: Par Nikola Kelečić i Dario Kafol pobjednici humanitarnog turnira u organizaciji KK Željezničar

Humanitarni projekt (turnir) Kuglačkog kluba Željezničar iz Karlovca pod nazivom Kuglom do krova nakon dva mjeseca natjecanja okončan je finalom parova i tako završen ciklus kuglačkog sportskog ljeta na kuglani na Drežniku.

Sudjelovalo 98 parova u raznim kombinacijama, od mješovitih parova, klupskog sastava, kombinacije – djed i unuk i slično.


Finalisti i pobjednici ovogodišnje Nostalgije 2023 – Kuglom do krova:

  1. Nikola Kelečić & Dario Kafol
  2. Mihael Lukić & Darko Špoljarić
  3. Florijan Halavanić & Darko Kelečić

  • Za nas iz Željezničara su svi pobjednici! Prepoznali su da radimo korisnu stvar. U ime kluba zahvaljujem svim profesionalnim i rekreativnim sportašima koji su poduprli ovaj naš projekt te novim kuglačkim prijateljima iz Novog Mesta iz Kegljaškog društva Vodnjak. Hvala svima i vidimo se uskoro na nekim našim novim projektima. – kaže Željko Vukelić, predsjednik KK Željezničar Karlovac.

Kao i svaka druga slična natjecanja i ovo natjecanje kuglačkih entuzijasta nije prošlo bez potpore i pomoći sponzora i donatora koji su paletom svojih proizvoda i usluga te novčanim prilozima osigurali poklone: Heineken Hrvatska, Restoran Vami, gostionica Kod Vinskog, Stolariji ‘Ribičić’ i Auto klubu Karlovac.