OSTALI SPORTOVI VESLANJE

KAveKAŠevci na priprema u Skradinu i Zatonu kod Šibenika

Veslačica i veslači Veslačkog kluba Korana, članovi mlade hrvatske veslačke reprezentacije Ema Hodak, Luka Hajdin, Josip Jakšić i Šime Ravnjak, još do utorka 27. veljače, ostaju u Skradinu i Zatonu kod Šibenika na desetodnevnim pripremama reprezentacije.

Na pripreme mlade reprezentacije pozvan je bio i veslač Tin Jarnjević, član Veslačkog kluba Karlovac.

Stručni stožer VK Korana u Skradin je poveo i ostale svoje regatne veslače kako bi tradicionalno početak godine i ovogodišnje veslačke sezone iskoristili pripremajući se za natjecanja koja im predstoje.

Pored navedenih reprezentativaca, uz trenera Zlatka Katušina koji je uz izbornika Radovića i trenera Milića član Stožera juniorske reprezentacije, u Skradinu su na pripremama i KAveKAŠevci Matija Car, Jan Latković, Leon Opačić i Mauro Bauer. S njima je, kao logističar, član Uprave kluba Ivan Volović.

Podsjećamo da su prošle godine u studenome na pripreme reprezentacije bila pozvana četiri člana Veslačkog kluba Korana – Luka Hajdin, Josip Jakšić, Šime Ravnjak i Ema Hodak kao i trener Zlatko Katušin, koji su se tada pripremali u Vodicama i Skradinu.

Po povratku s priprema na moru svi skupa će nastaviti pripremati se na vodi u Karlovcu gdje će trenirati na rijeci Kupi.