ATLETIKA OSTALI SPORTOVI

Karlovački Cener dobio je svoje pobjednike!

Na prvoj utrci u Hrvatskoj sa statusom „World Athletics Road label Race“ – Karlovačkom Ceneru ove godine pristigao je velik broj trkača i ozbiljna konkurencija iz cijelog svijeta. Karlovački cener ugostio je oko 1000 trkača na glavnoj, štafetnoj te elitnoj utrci koja je dovela ozbiljnu konkurenciju na 10 kilometara u Karlovac.

U muškoj kategoriji prvoplasirani je Dieudonné Nsengiyumva s vremenom 0:29:09, dok je drugi Dicskon Simba Nyakundi s 0:29:24, a treći Nicolas Navarro s ostvarenim rezultatom od 0:29:38. Najbolji natjecatelj iz Hrvatske, Petar Bratulić završio je utrku s ostvarenim sedmim mjestom u vremenu od 0:30:51.

U ženskoj konkurenciji najbolji rezultat ostvarila je Likina Amebaw s vremenom od 0:33:07, drugoplasirana je Hanne Verbruggen s 0:33:31, a treća je Susan Chembai Aramisi s vremenom 0:33:45.

Sportski dan otvorila je elitna utrka koja je okupila profesionalne trkače iz Hrvatske i svijeta, a koji su svoje sudjelovanje osigurali prethodno istrčanim zadanim vremenom. Uslijedile su glavna i štafetna utrka u 20:30 sati, a trčalo se u raznim kategorijama i to 10 kilometara.

– Karlovački cener ponovno je potvrdio svoju kvalitetu i visoku razinu profesionalnosti koju dokazuje i Road label status, ali i osigurao odličnu atmosferu za sve profesionalne trkače i rekreativce koji mu se već devetu godinu za redom uvijek rado vraćaju – ističe Gabrijel Janković, voditelj odnosa s javnošću utrke.

Sve pobjednike i detalje pronađite na web stranici www.utrka.com

Facebook: www.facebook.com/karlovac10/
Instagram: www.instagram.com/karlovac10k/
Internetska stranica: https://karlovac10.run/
E-mail: press@karlovac10.run