OSTALI SPORTOVI REKREACIJA

JUBILARNE IGRE: KABA ove godine bez pehara i medalja ali nemaju zašto žaliti jer su to nadomjestili borbenošću i zalaganjem

Plaketa – zahvalnica

Pedesete jubilarni sportski susreti djelatnika poslovnih banaka Hrvatske i FINA-e održano je tradicionalno već na Malom Lošinju, ove godine od 24. do 28. svibnja 2023., na kojem su sudjelovali i djelatnici Karlovačke banke:

Udina Kušećek Mesić, Aleksandra Žitko, Iva Višnić, Maja Bakić, Suzana Škrak, Zrinka Lukinić, Tamara Ban, Vlatka Ivošević, Ivana Trtanj, Jurica Žitko, Damir Ivić, Ivan Draganjac, Josip Stjepanović, Nikola Mrljak, Viktor Fundurulić, Mladen Strukan i Mladen Požar.

Rezultati? Koga to više zanima! Čuveno olimpijsko geslo Citius, altius, fortius (brže, više, snažnije), izreka koja se pripisuje francuskom opatu Henriju Didonu. Međutim, na Bankarskim igrama odavno vrijedi geslo: Važno je sudjelovati, ali i preživjeti …

  • Prvi put natjecale smo se u ženskom nogometu. Iako nismo pobijedile već smo izgubile na penale, lavovski smo se borile protiv ekipe RBA koja trenira godinama. Teško su nas dobile i to tek u drugoj rundi penala. U mini golfu smo do sada uvijek donosili pehar. Naša Sanja Zahradka bila je ‘kraljica’ mini golfa kod žena, a kod muških mirnu ruku imao je Ivica Rukavina. Ove godine nažalost nismo uspjeli ali i za to imamo opravdanje. Naš Viktor Fundurulić odigrao je mini golf tek nakon samo jednog treninga. Na godinu sigurno vraćamo pehar u mini golfu u Karlovac, a naš će se igrač i igračica sigurno bolje pripremiti. – kaže Udina Kušećek Mesić, specijalna KAŠ-eva izvjestiteljica s ovogodišnjih Igara.

Spomenimo još da je sveukupno bilo 13 disciplina a da su KABA-bankari /ce nastupili u pet disciplina:

ŽENE
Mini golf 13. mjesto (161)
Streljaštvo 10. mjesto (374)
Kros 9. mjesto
Odbojka na pijesku: KABA – ERSTE 0:1
Mali nogomet: RBA – KABA 2:1 (penali)

Mješovito su nastupili u boćanju: PBZ – KABA 7:2

MUŠKI
Tenis: KABA – FINA 0:2
Mini golf 9. mjesto (124)
Streljaštvo 11. mjesto (433)
Stolni tenis: KABA – PABA 2:0, FINA – KABA 2:0
Odbojka na pijesku: KABA – HANFA 0:2


Milenijska fotografija

Povodom jubileja 50-ih Bankarskih igara na glavnom gradskom trgu svi sudionici u majicama prigodne boje napravili su milenijsku fotografiju u liku kune, zaštitnog znaka Igara, a fotograf je bio priznat, cijenjen i poznat umjetnik Šime Strikoman.

Za dugogodišnje sudjelovanje na Bankarskim igrama Karlovačkoj banci dodijeljena je plaketa – zahvalnica.