OSTALI SPORTOVI TENIS

Ivanišević najavio vrhunski tenis u Umagu i podržao nogometaše

Nakon prisilne jednogodišnje stanke zbog koronavirusa privode se kraju pripreme za 31. izdanje turnira Plava laguna ATP Croatia Open u Umagu, koji će se održati od 16. do 25. srpnja.

I ove godine gledat ćemo vrhunski tenis, uz bogat popratni program. I dalje je najbolji ambasador ove prestižne sportske manifestacije legendarni Goran Ivanišević, koji predstavlja igračke adute.

– Imamo dva nevjerojatna momka, Musettija i Alcaraza, jednoga smo vidjeli jučer koji je zagorčao život Novaku, a Alcaraz je najbolje što se poslije Nadala desilo u Španjolskoj i to je nevjerojatna stvar za Umag – rekao je Goran Ivanišević.

Postoji mogućnost da netko od afirmiranih imena odluči propustiti Tokio i svrati u Umag.
– Koliko ja čujem neki dosta razmišljaju o tome jer nije ugodno u tom balonu. U Tokiju će biti katastrofa, kao u zatvoru. Tako da dosta igrača razmišlja o tome. Nije lako ni psihički i fizički to izdržati.

Ivanišević ima posebnu poruku za naše nogometaše.
– Poruka je da budu što jesu. Ove prijateljske nisu važne, koga briga. Od nedjelje to počinje u njihovim glavama. Ja vjerujem da ćemo proći grupu, a onda svatko svakog može dobiti. Spremni su, imamo odličnu ekipu, odličnog izbornika. Želim im svu sreću ovog svijeta – istaknuo je Ivanišević.

Izvor: HRT Sport