INLINE HOKEJ OSTALI SPORTOVI

IHK Karlovac jesenski je prvaka Hrvatske u inline hokeju

Jesenski dio sezone u prvenstvu Hrvatske okončali su karlovački inline hokejaši s dvije karlovačke pobjede. Hokejašise su porazom otvorile početak natjecanja u prvenstvu Hrvatske.

U prvom susretu odigranom u dvorani inline hokeja u bivšoj vojarni na Luščiću ka-žapci su nadigrali Koprivnicu 15:0, a drugom meču su pobijedili momčad zagrebačkih Tapira sa 7:5. Igrali su: Ratkaj(3A), Pletikosić, Markezić(3G+2A) , Banay (3G+1A), Kirš(1G+2A), Brckan, Pavlaković, Primužak, Šavor Radičević i Martinović.

U RCU Lukovica kraj Ljubljane, u 2. kolu prvenstva Slovenije u kojem karlovački hokejaši nastupaju kao gostujuća momčad poraženi su od ekipe Dolenjskih Toplica 6:2. Za Karlovac su nastupili su: Kurtagić, Ratkaj(1A), Kirš (1G), Šavor Radičević (1A), Šegavić (1G), Pavlaković, Brckan, Markezić, Banay, Kraščić, Primužak, Martinović.

Karlovačke hokejašice su u Sisku protiv domaće Siscije započele nastup u prvenstvu Hrvatske u hokeju na ledu. Siščanke su pobijedile s uvjerljivih 8:1. Karlovčanke su pokazale veliki napredak u odnosu na prošlu sezonu obzirom da u Karlovcu nema leda pa treniraju na rolama. Nastupile su: Sertić, Zagudajev, Spudić, Primužak, Mikšić, Špigelski, Hajsan, Barberić, Šnajder, Lukačić, Gačić, Fisel Stražanac, Hranilović, Vlašić, Babić, Lekaj, Kirinčić, Benzon, Peretić. Treneri: Ratkaj i Markezić.