GOLF OSTALI SPORTOVI

HRVATSKA GOLF LIGA: Prvoj momčadi GK 4 Rijeke četvrto, a drugoj ekipi treće mjesto, nakon dva odigrana kola

Na golf terenima Crveni vrh pored Savudrije u Istri odigrano je 1. i. 2. kolo prvenstva 1. i 2. Hrvatske golf lige za 2021. godinu, za gospodu.

PRVA LIGA

Nakon prvog kola 1. HGL momčad Golf kluba 4 rijeke iz Karlovca zauzima izvrsno 2. mjesto u konkurenciji 12 momčadi. Drugog dana natjecanja odigrano je 2. kolo pa nakon oba odigrana kola prva ekipa GK 4 Rijeke zauzima sveukupno 4. mjesto. Za prvoligašku momčad GK 4 rijeke nastupili su Ozren Bajs, Želimir Feit i Božidar Brajković.

Nakon prva dva kola vodeća je prva postava Pule, druga je prva momčad GK Riverside Zagreb, a treća prva ekipa GLK Zagreb 95.

Podsjetimo da su prošle godine karlovački golferi na kraju prvenstva zauzeli 7. mjesto u 1. HGL. Ovo je tek prvo i drugo kolo, što će biti do kraja prvenstva vidjet će se.

DRUGA LIGA

Druga momčad karlovačkog GK 4. Rijeke imala je nakon 1. kola također solidan start, plasiravši se na 3. mjesto u konkurenciji 15 momčadi u 2. HGL, a 3. mjesto zauzeli su nakon što je odigrano i 2. kolo. Prvi je Golf klub Rovinj, a drugi GK Parentium iz Poreča.

Za drugu karlovačku momčad u 2. Hrvatskoj golf ligi igrali su Željko Bajs i Nenad Pamić. Josip Blašković nije nastupio, odnosno nije došao na prvenstvo, zbog toga što je morao ostati u samoizolaciji.