OSTALI SPORTOVI STOLNI TENIS

HEP SUPERLIGA: Pobjeda i poraz Vukeljinih stolnotenisačica

Stolnotenisačice dugoreškog Aquaestila odigrale su ovaj vikend danas dvije utakmice 2. kola HEP Super lige. U Varaždinu su izgubile 3:0 od ekipe “Varaždina, a u Zagrebu su pobijedile ekipu TIS-a s 3:0.

REZULTATI
Varaždin – Aqueastil 3:0: Petra Petek – Lea Rakovac 3: 0, Dragana Vignjević – Han Xue Vukelja 3: 2 i Karla Franović – Sena Smailji 3: 0.
Aqueastil – TIS 3:0: Marta Vukelić – Lea Rakovac 1: 3, Hanna Lončarević – Han Xue Vukelja 0: 3 i Lana Benko – Sena Smaili 1: 3.

Utakmice 3. kola igraju se u subotu 16. listopada. STK Aquaestil igra na domaćem parketu u Stolnoteniskom domu ‘Antun Tova Stipančić’: od 10 sati s ekipom Vrsara , a od 13 sati s ekipom Pule.

Foto: Facebook


ZAJEDNICA SPORTOVA: Predsjednik Benić najavio veća izdvajanja za dugoreški sport
Održana je redovna godišnja sjednica Skupštine Sportske zajednice grada Duge Rese. Izvješće o radu u 2020. godini podnio je predsjednik Marko Benić koji je u svom izvješću najavio s puno optimizma jer će, kako kaže, izdvajanja za sport iz proračuna u gradu na Mrežnici biti veća. Sukladno tome pohvalio je suradnja s gradonačelnikom Tomislavom Boljarom.
U punopravno članstvo primljeni su Društvo za sport i rekreaciju Footlose i Klub sportova na vodi i ledu Poseidon.