OSTALI SPORTOVI STOLNI TENIS

FOTO VIJEST: Najviši dužnosnici sporta u Hrvatskoj u domu proslavljenog hrvatskog stolnoteniskog velikana Antuna Tove Stipančića u Dugoj Resi

Dužnosnici iz samoga vrha sporta u Hrvata u obilasku su Karlovačke županije. Ministrica turizma i sporta, Karlovčanka Nikolina Brnjac, u pratnji također Karlovčanina državnog tajnika za sport Tomislava Družaka i vršiteljice dužnosti župana Karlovačke županije Martine Furdek Hajdin, obišli su Stolnoteniski klub Aquaestil u Dugoj Resi i ekipu koja je godinama već u samom vrhu hrvatskog ženskog stolnog tenisa te tradicionalno među najuspješnijim klubovima u gradu na Mrežnici i u Karlovačkoj županiji.

Primljeni su u domu koji nosi ime proslavljenog hrvatskog stolnoteniskog velikana Antuna Tove Stipančića gdje su ih dočekali domaćini predsjednik kluba, karlovački sportski novinar Branko Obradović-Kina, urednik na Hrvatskom radio Karlovcu, trener Nikica Vukelja i predstavnik glavnog sponzora dugoreških stolnotenisačica Stjepan Basar iz tvrtke Aquaestil.

Trener Nikica Vukelja ukratko im je predstavio rezultate kluba naglasivši između ostaloga da se u Dugoj Resi za Paraolimpijske igre u Tokiju trenutno pripremaju članovi nizozemske stolnoteniske reprezentacije Kelly Van Zoon i Jean Paul Montanus.

Kelly Van Zoon osvojila je zlatne medalje na Igrama u Londonu i Rio de Janeiru. Kelly Van Zoon i Jean Paul Montanus trenutno su prvi na svjetskoj ljestvici u svojim kategorijama.

Foto: Facebook