OSTALI SPORTOVI STRELJAŠTVO

Dugoreškim strijelcima Brinskom i Grčiću pojedinačni naslov županijskih prvaka, Duga Resa ekipni naslovi u dvije discipline

Ekipnim i pojedinačnim uspjesima na županijskom prvenstvu strijelci Duge Rese ostvarili su norme i plasirali se na prvenstvo Hrvatske u obje discipline.

Seniorima Filipu Brinskom i Nikoli Grčiću, članovima Streljačkog kluba Duga Resa, naslov županijskih prvaka u gađanju serijskim malokalibarskim oružjem.

Ekipno prvo mjesto s ukupno pogođenih 1.525 krugova u disciplini serijska malokalibarska puška puška 50 metara trostav 3×40 hitaca pripalo je dugoreškoj streljačkoj vrsti koja je nastupili u sastavu: Perica Obrovac, Filip Brinski i Bojan Stipančić. Drugi sa 1.508. upucanih krugovima je SK Karlovac: Nikola Grčić, Siniša Kotur i Damir Miholić.

U pojedinačnoj konkurenciji iste discipline najbolji je bio Filip Brinski iz Duge Rese s 513 pogođenih krugova, ispred Nikole Grčića iz Karlovca s 512 i člana SK Duga Resa Perice Obrovca s 508 krugova.

Dugorešani – Brinski, Obrovac i Stipančić, ekipni su prvaci županije i u disciplini 50 metara ležeći stav 40 hitaca s 1.089 upucana kruga, 34 više od ekipe Karlovca i 78 više od karlovačkog Policajca.

U pojedinačnoj konkurenciji najbolji je bio Karlovčanin Nikola Grčić s 371 pogođenim krugom, ispred Dugorešana Brinskog i Stipančića koji su imali po 365 pogođenih krugova.

Foto/arhiva SK Duga Resa