ATLETIKA OSTALI SPORTOVI

ATLETSKI MITING: Braća Belčići, Bruno i Andrej, uspješni na mitingu Mladosti u Zagrebu

Prvog dana međunarodnog atletskog mitinga Mladosti u Zagrebu Bruno Belčić, član AK Karlovca, pobijedio je u utrci na 3000 metara sa zaprekama. Njegov mlađi brat, Andrej Belčić, zauzeo je drugo mjesto u utrci na 400 metara.

Najstariji brat Bruno Belčić pobijedio s vremenom 9:12.89, ispred dvojice atletičara riječkog Kvarnera. Andrej Belčić je, pak, dionicu od 400 metara istrčao u vremenu 48.67. Pobijedio je Beograđanin Ivan Marković.

Članica istoga kluba Ida Nikolić je u konkurenciji seniorki zauzela 7. mjesto na 400 metara. Nera Malović je u kvalifikacijskoj skupini na 100 metara bila treća te je na kraju zauzela 7. mjesto. Na istoj dionici kod seniora u finale se nisu uspjeli plasirati David Lendler (11.) i Lovro Grijak (14.). Seniorka Nika Jagodić nije uspjela završiti utrku na 1500 metara.

Kadetkinja Petra Fanjek je u utrci na 300 metara zauzela 2. mjesto. Kadetkinja Ana Mikšić je na 100 metara prepone bila četvrta s osobnim rekordom. Četvrto mjesto zauzela je i Paula Bajt na 60 metara za kadetkinje, dok je u istoj disciplini Tara Vidiček Ljubojević bila deseta.

Foto: G. Tomičić/RM