ATLETIKA OSTALI SPORTOVI

ATLETIKA ekipno PH: Prvo mjesto osvojio Tomislav Novosel u utrci na 3000 metara

Završeno je ekipno prvenstvo Hrvatske u dvoranskoj atletici koje je održano u Zagrebu. Atletski klub Karlovac je završio na 11. mjestu u konkurenciji 37 klubova a što je na razini dosadašnjih ekipnih rezultata karlovačkog kluba.

Nažalost zbog bolesti za AK Karlovac na svim utrkama nisu trčali Lea Novković, Helena Valentić i Bruno Belčić pa bi Karlovčani možda prikupili i više bodova. No, i ovako je plasman na 11. mjesto solidan uspjeh.

Posljednjeg dana natjecanja prvo mjesto osvojio je Tomislav Novosel u utrci na 3000 metara. Treće je zauzeo Ivan Katić u utrci na 800 metara, dok su u istoj utrci četvrtu i petu poziciju uzeli Hrvoje Neralić i Tin Dolšak, a Andrej Belčić bio jedanaesti. Najbolji karlovački atletičar Bruno Belčić je nažalost utrku na 1500 metara otrčao tek prvu polovicu a onda je odustao. U istoj utrci je Lovro Kasunić zauzeo četvrto mjesto. Irina Vidiček-Ljubojević je u utrci na 400 metara bila trinaesta. Četvrto mjesto zauzela je karlovačka štafeta u kojoj su trčali Tin Dolšak, Bruno Belčić, Andrej Belčić i Hrvoje Neralić. Još jedna štafetna postava AK Karlovca – Borna Burić, Franjo Špišić, Tomislav Novosel i Lovro Kasunić, diskvalificirana je zbog pogrešne izmjene.

Sljedećeg vikenda trebalo bi se održati seniorsko pojedinačno prvenstvo za koje se još čeka dozvola Stožera.

Foto: AK Karlovac