ATLETIKA OSTALI SPORTOVI

ATLETIKA POD ZVIJEZDAMA: Bruno Belčić zvijezda noćne utrke u Varaždinu

Karlovčanin Bruno Belčić, član AK Karlovac, na tradicionalnom noćnom mitingu u Varaždinu pod nazivom “Atletika pod zvijezdama”, u utrci na 1000 metara, za 5 stotinki sekunde bio je ispred Bloudeka iz riječkog Kvarnera i tako osvojio 1. mjesto.

Treće mjesto osvojio je karlovački atletičar Ivan Katić, a i četvrto mjesto pripalo je atletičaru AK Karlovac Tomislavu Novoselu. Valja spomenuti i 7. mjesto Hrvoja Neralića na 300 metara kao sedmo mjesto Nere Malović na 100 metara.

LIMAČICE KA-TIMA

Najmlađe članice Atletskog kluba KA-tim iz Karlovca ostvarile su solidne rezultate na prvenstvu Hrvatske u višebojima, također u Varaždinu.

U utrci na 200 metara, skoku u dalj te bacanju vortexa, prvakinja države postala je Lucija Marinković koja je osvojila ukupno 1.033 boda i zauzela 1. mjesto. Treće mjesto pripalo je Nini Malobabić, također članici KA-tima koja je osvojila ukupno 982 boda. Druga je bila Siščanka Paula Kovačević.

Članice KA-tima bile su vrlo uspješne i na natjecanju HALS-a, održanom u Varaždinu.

U utrci na 100 metara Lucija Marinković osvojila 1. mjesto, a Nina Malobabić drugo. U konkurenciji je bilo 65 malih atletičarki. Lucija Marinković pobijedila je i u skoku u dalj, a Malobabić je u istoj disciplini bila četvrta. U utrci na 600 metara 3. mjesto osvojila je Mia Sabolić, Lara Andrić bila je peta, a Lara Brkljačić osma.

Foto: Facebook