ATLETIKA OSTALI SPORTOVI

4. Brinje trail i 1. PH u trail-u za veteranke i veterane: Karlovčanka Gabrijela Šalković ukupno druga

Iz karlovačke Udruge Dodir RaN 047 prirode svi su osvojili i medalje a nastupali su Dominik Seljan, Car Silvio i Gabrijela Šalković dok je Damir Matan (AK Karlovac) osvojio 2. mjesto u svojoj starosnoj kategoriji.

Gabrijela Šalković je ukupno bila druga žena i prva u svojoj starosnoj kategoriji. Na PH u trailu za veteranke zauzela je 1. mjesto (Ž40). Silvio Car zauzeo je odlično ukupno 5. mjesto i 3. mjesto u kategoriji (M50+), dok je u PH za veterane bio 2. u istoj kategoriji. Dominik Seljan je u kategoriji (MS) osvojio 3. mjesto. Damir Matan, član Atletskog kluba Karlovac je na ovom prvenstvu za veterane osvojio je 2. mjesto u svojoj starosnoj kategoriji.

„Staza je u odnosu na prošlu godinu bila zahtjevnija, ali odlično označena. Sa svim elementima trail-a: trava, blato, kamen, voda, lišće, jaki usponi, opake nizbrdici, šaš, visoka trava, potoci, jezero, Stari grad Sokolac Frankopanski …“, poručuju iz Udruge Dodir prirode RaN 047.

Natjecanje je održano u organizaciji Atletskog kluba Maksimir održan je 4. Brinje trail, a u sklopu utrke Mali medo (17 km/550m) održano je prvenstvo Hrvatske u trailu za veteranke i veterane za sve trkačice i trkače starije od 35 godina na dan utrke registrirane u HAS-u ili HAVU-u. Starosne kategorije prvenstva Hrvatske za veterane i veteranke uobičajene su za veteranske kategorije (Ž/M35, Ž/M40, Ž/M45 itd. po pet godina).

Foto: Facebook