OSTALI SPORTOVI

31. SUSRETI MOTORISTA: Iz Karlovca je 15 članova Moto Legija Croatia otputovalo za Orašje

Moto klub Posavac iz Orašja organizator je 31. Internacionalnih susreta motorista u Orašju (28. do 30. travnja 2023.) najdugovječnije i respektabilne regionalne manifestacije s tradicijom okupljanja većom od tri desetljeća, te je odavno već prešao i lokalne državne granice.


Iz Karlovca je danas, točnije iz Pudinove brijačnice u Grabriku, na put za Orašje krenula karavana od 15 karlovačkih bikera, članova karlovačke Moto legije Croatia. Do Orašja u Bosanskoj Posavini pridružit će im se još toliko bikera iz drugih dijelova Hrvatske.


Internacionalni moto susreti u Orašju nisu samo puko okupljanje motorista u moto kampu, jer tri dana koliko traju moto susreti grad je preplavljen gostima koji stižu iz Njemačke, Švicarske, Austrije i zemalja okruženja. Najbrojniji su bikeri iz Hrvatske i moto klubova od Hercegovine do bližih posavskih područja.

Znade se okupiti više od 2000 zaljubljenika u dvotočkaše tako da je Oraška Posavina doslovce tri dana zatrpana s mirisom oktana. Mjesto događaja je novosagrađeni Moto kamp Dusine, nadomak Orašja, gdje se motoristi tri dana druže.