ODBOJKA

SVEČANOST NA PROMENADI: Maja Medak: ‘Mi smo ponosni što smo dio ovog uspjeha, što smo prepoznali što se sve može u gradu napraviti kroz sport i mlade naraštaje’

Predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza Frane Žanić uručio je odbojkašicama Kelteksa medalje a pehar za osvojeno drugo mjesto u ovogodišnjem prvenstvu Superlige preuzela je kapetanica Tara Dujmović.

Svečanost je održana na prigodnoj konferenciji za novinare u Glazbenom paviljonu na karlovačkoj promenadi.

Uz kompletnu ekipu odbojkašica bili su: tvorac ove sjajne ekipe trener Goran Zec, koji nije zaboravio zahvaliti igračicama na trudu i zalaganju, kondicijski trener Leon Dakić, fizioterapeut Luka Nikolić, team manager Igor Lorković i statističar Matija Žibrat. Ovaj skup nije mogao proći bez vrijednog predsjednika Đuke Batinića i Maje Medak iz tvrtke Kelteks, glavnog sponzora odbojkašica, koja je „zakuhala“ cijelu ovu pozitivnu priču.

  • Nastojimo biti društveno odgovorna tvrtka u sredini u kojoj djelujemo. Pomažemo humanitarni rad, pomažemo i raznim drugim udrugama … Svi bi trebali biti dio te priče. Još bi se više trebali uključi Grad, Županija, sportske zajednice, privatnici … Mi smo ponosno što smo dio ovog uspjeha, što smo prepoznali što se sve može u gradu napraviti kroz sport i mlade naraštaje. Pozivam sve da svi zajedno budemo dio te priče. – kazala je Maja Medak.

Svečanosti su nazočili gradonačelnik Damir Mandić i županica Martina Furdek Hajdin.

U narednoj sezoni uz novu sezonu Superlige stižu im i europska natjecanja, po prvi puta u klupskoj povijesti. OK Kelteks će igrati Kup CEV-a.

Foto: R. Fajt/Kaportal