ODBOJKA

SUPERLIGA: Igračice Gorana Zeca „prošetale“ se i hrvatskim gradom odbojke

Odbojkašice Kelteksa su u 17. kolu Superlige igrale u Kaštelima nadomak Splita, zvanom još i gradom odbojke. Pobijedile su domaću ekipu Ribole Kaštela s rezultatom 3:0 (23:25, 21:25, 23:25). Ovom pobjedom su praktički osigurale play off, jedno od prva četiri mjesta.

Po setovima se može zaključiti da pobjeda nije bila tek tako Iako ostvarena ali na kraju je zaslužena. Ekipa trenera Gorana Zeca ostaje tako najugodnije iznenađenje, ne samo za Superligu već i za karlovački sport općenito zato pomalo čudi da, nakon Karlovca, nisu ponijele i naslov najbolje ekipe u Karlovačkoj županiji.

I dalje su na drugom mjestu ljestvice Superlige s 42 boda a u 18. kolu na domaćem parketu igraju s liderom – zagrebačkom Mladosti, daleko najboljom odbojkaškom ekipom. Bez obzira kako taj meč završio prilika je to i da karlovačka publika napuni barem jednu stranu tribina u ŠSD i dođe pozdraviti sve ono što su karlovačke odbojkašice napravile u ovogodišnjem prvenstvu.


  1. B HOL: Mlade Kelteksice idu stopama seniorke ekipe

Druga ekipa Kelteksa igrala je u Vrbovcu utakmicu 15. kola 1.B Hrvatske odbojkaške lige Sjever. Pobijedile su domaću ekipu Vrbovca s 3:0 (25:23, 25:15, 25:16) i tako su nastavile pobjednički niz te idu stopama svoje seniorke ekipe.

Nakon 15. kola ŽOK Kelteks II je s utakmicom manje na 3. mjestu ljestvice s 32 boda, a u sljedećem 16. kolu igraju u Karlovcu s ekipom Gorice.


Foto: R. Fajt/Kaportal