ODBOJKA

PRIJATELJI SPORTA: Razigravanje za viši rang mlade karlovačke odbojkašice dočekuju u novoj sportskoj opremi

U sjeni svoje seniorske ekipe mlade odbojkašice Karlovca koje trenira Irena Zdjelar postižu sve bolje rezultate u Drugoj ligi gdje su prve bez izgubljene utakmice. Šansu za ulazak u viši rang natjecanja imaju već danas kad im počinje razigravanje za 1B ligu.

Dakako, ne izostaje im niti podrška s tribina, roditelja, kao i poklonika odbojkaškog sporta kojih je sve više u gradu na 8 obala otkako seniorke igraju Superligu. Karlovačka ženska odbojka zadnjih godina se digla a tome je svakako pridonijela briga Uprave kluba i struke za mlade, a što je privuklo i sponzore.

„Iznimno smo sretni što je upravo jedna svima poznata i draga karlovačka tvrtka prepoznala važnost sporta i odlučila podržati kvalitetan rad naše mlade i uspješne drugoligaške ekipe u ovom izazovnom i kriznom vremenu“, napisale su odbojkašice na svom Facebook profilu.

Nedavno su na parket dvorane kraj Korane mlade KA-odbojkašice istrčale u potpuno novim brendiranim dresovima čiji dizajn potpisuje jedna talijanska tvrtka specijalizirana za izradu sportskih dresova a donator je bila LIN trgovina iz Karlovca koja je prije pet godina bila donator i jednog veslačkog skifa za Veslački klub Korana. LIN-ovci podupiru još i najaktivniji karlovački rekreativni biciklistički klub SRK Pedala Laganini, planinarstvo u Karlovcu i Dugoj Resi, ali i talentiranu Anju Santini Mikulić jednu od najperspektivnijih mladih penjačica po umjetnoj stijeni u Hrvatskoj, članicu Planinarskog društva Dubovac …

LIN trgovina ove godine bilježi 30 godina djelovanja (osnovana je 1992.) i nezaobilazno je mjesto mnogih Karlovčana. U proteklih 30 godina se od obiteljske tvrtke prometnula u danas respektabilno poduzeće koje posluje na preko 2000 kvadrata poslovnog prostora na Gradskoj tržnici u Karlovcu gdje u pet prodavaonica (željeznarija, knjižara, elektromaterijal, HTZ oprema i outdor/sport) s preko 60 tisuća artikala zapošljava 65 djelatnika.

Naglašavamo da ovo nije promo tekst iako je LIN trgovina www.lin-trgovina.hr prijatelj i sponzor KAŠ-a, više od toga je prijatelj karlovačkog sporta pa svakako zaslužuje ovakvu obavijest i na našem portalu.