ODBOJKA

Riječanke pobjednice 18. Memorijala “Ivan Vidaković”, Karlovčankama drugo mjesto

U polufinalnim susretima Kelteks je pobijedio ekipu Don Bosco s 2:1 (25:17 20:25 25.20), a Rijeka slovenski Ankaran s 3:0. U utakmici za treće mjesto na turniru Don Bosco je pobijedio Ankaran s 3:0. Finalna utakmica za pobjednika turnira između Kelteksa i Rijeke završena je pobjedom riječke ekipe s 2:1 (22:25, 25:18, 22:25).

Za igračicu turnira proglašena je Mara Štiglić (Rijeka), najbolja obrambena igračica je Ema Čuček (Don Bosco), najbolja dizačica Petra Brkičić (Rijeka), a najbolja napadačica Doris Barić (Kelteks).

  • Čestitke Rijeci na osvajanju turnira, bila je najbolja zasluženo im je pripao naslov. Ovaj poraz bi nam trebao više značiti nego pet pobjeda. Još uvijek smo u pripremama, još trebamo raditi i ovo nam je putokaz kako dalje raditi – kaže trener Karlovčanki Goran Zec.

Memorijal se igra u spomen na Ivana Ivu Vidakovića jednog od najboljih odbojkaških trenera što ih je imao Karlovac. Nagrade najboljima uručila je Dora Vidaković, unuka Ivana Vidakovića

Turnir je odigran u Školskoj sportskoj dvorani na Rakovcu, a na ovogodišnjem memorijalu u organizaciji karlovačkog kluba, osim domaćina nastupili su Rijeka, Don Bosco iz Zagreba i Ankaran iz Slovenije čiji je trener Karlovčanin Ivica Radočaj.

Foto: Silvijo Selman