NOGOMET

ŽUPANIJSKI NOGOMET: Vatrogasac bliže naslovu prvaka,Slunjani prošli Ogulin

U ovom kolu najefikasniji su bili Ozljani koji su mrežu Mladosti iz Rečice napunili s četiri gola. Na gostujućim travnjacima Slunjani uzeli bodove u Ogulinu, Vrlovka u Tuškanima, a Frankopan je pobijedio u Novigradu na Dobri.

PRVA ŽUPANIJSKA LIGA

Odigrane su utakmice 21. kola 1. Županijske nogometne lige, a postignuti su ovi rezultati: Croatia ’78 – Barilović 2:0, Vatrogasac – Draganić 2:0, Zrinski Ozalj – Mladost 4:0 i Ogulin – Slunj 0:1. Slobodan je bio Ilovac.

Na ljestvici vodi Vatrogasac sa 46 bodova.

U 22. kolu 1. ŽNL sastaju se, u srijedu 3. svibnja d 17.30 sati igraju: Ogulin – Croatia ’78, Slunj – Ilovac, Mladost – Vatrogasac i Draganić – Barilović. Slobodan je Zrinski Ozalj.

DRUGA ŽUPANIJSKA LIGA

U nedjelju, 7. svibnja igraju se utakmice 23. kola, od 10 sati igraju Ilovac – Ogulin,a od 17.30 sati sastaju se Croatia 78 – Draganić, Barilović – Mladost i Zrinski Ozalj – Slunj. Slobodan je Vatrogasac.

U 2. Županijskoj nogometnoj ligi odigrano je 18. kolo, rezultati: Dobra (Sveti Petar) – Oštarije 3:0, Plaški – Petrova gora 1:0, Tuškani – Vrlovka 1:2, Dobra (Novigrad) – Frankopan 0:2 i Mrežnica – Cetingrad 1:1. Slobodna je bila Kupa.

Na ljestvici vod Mrežnica sa 41 bodom.

U 19. kolu 1. ŽNL igraju u nedjelju 7. svibnja od 17.30 sati Mrežnica – Dobra (Sveti Petar), Kupa – Dobra (Novigrad), Frankopan – Vrlovka, Tuškani – Plaški i Petrova gora – Oštarije. Slobodan je Cetingrada.