NOGOMET

ŽUPANIJSKE LIGE: Potop NK Duga Rese u Ozlju, Vojniću pobjeda nad Croatijom u derbiju kola

Odigrana su četiri susreta 17. kola 1. Županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije, rezultati: Zrinski Ozalj – Duga Resa 1929 9:0, Vojnić 95 – Croatia ’78 3:1, Vatrogasac – Barilović 2:1 i Draganić – Dobra (Sveti Petar) 1:0.

Zbog lošeg stanja terena odgođen je susret Mladost – Slunj, a u ovom je kolu slobodan bio Ogulin.

Na ljestvici je vodeći NK Vojnić ’95 s 38 bodova, druga Croatia ’78 s 34 boda, a treći je Ogulin s 32 boda.

U subotu, 30. ožujka od 16 sati, u 18 kolu 1. ŽNL igraju Duga Resa 1929 – Mladost, a u ponedjeljak, 1. travnja od 16.30 sati sastaju se Dobra (Sveti Petar) – Vatrogasac, Barilović – Vojnić ’95, Croatia ’78 – Zrinski Ozalj i Slunj – Ogulin. Slobodan je Draganić.

Zbog lošeg terena odigrana su samo tri susreta 13. kola 2. Županijske nogometne lige, rezultati: Petrova gora – Frankopan 0:2, Cetingrad – Josipdol 2:2 i Plaški – Dobra (Novigrad) 0:3. Odgođene su utakmice Mrežnica – Kupa, Vrlovka – Krnjak i Oštarije – Tuškani.

na ljestvici vodi novigradska Dobra s 36 bodova, drugi je Krnjak s 27 bodova, a treća Petrova Gora s 25 bodova.

U ponedjeljak, 1. travnja od 16.30 sati, u 14. kolu, sastaju se Kupa – Plaški, Dobra (Novigrad) – Oštarije, Tuškani – Vrlovka, Krnjak – Cetingrad, Josipdol – Petrova gora i Frankopan -Mrežnica.


ČETVRTA LIGA: Ilovac i Golubovac nisu igrali jer je zbog kvara na vozilu liječnik kasnio na utakmicu

Danas se u Ilovačkoj šumi trebala odigrati utakmica 19. kola skupine A 4. Nogometne lige Središte između Ilovca i Golubovca. Utakmica nije započeta, jer je liječnik kasnio na susret, zbog čega su gosti, nakon predviđenih 15 minuta čekanja, napustili teren i odbili se vratiti.

Iz Ilovca su poručili da liječnik koji je bio upisan u zapisnik utakmice nije mogao doći zbog bolesti. Angažiran je zamjenski liječnik ali on nije stigao na početak utakmice zbog kvara na automobilu. Kada su službene osobe prije početka susreta konstatirale da liječnik nije nazočan i da utakmica ne može početi na vrijeme, domaći su, prema pravilima, imali 15 minuta vremena da se liječnik pojavi. Predstavnici gostujuće momčadi odmah su izjavili su da će pričekati 15 minuta, ali da će nakon toga napustiti teren, što su i učinili. Zamjenski liječnik pojavio se na terenu u 10.20 sati, no gostujuća ekipa odbila se vratiti se na travnjak i odigrati utakmicu.

Nadležne službe Hrvatskog nogometnog saveza sada će morati odlučiti hoće li utakmica biti registrirana rezultatom 3:0 bez borbe za goste, ili će se susret ipak odigrati u naknadnom terminu.


Foto: R. Fajt / Kaportal