NOGOMET

ZADNJA PROVJERA: Karlovac ove subote igra generalku pred početak prvenstva koje počinje za devet dana

NK Karlovac 1919 u subotu 12. kolovoza od 17.30 sati na stadionu s desne obale Korane u Mekušanskom polju ima zadnju provjeru spremnosti pred početak prvenstva u 2. SuperSport, igraju s NK Bjelovarom.

U 1. kolu SuperSport 2. NL u subotu, 19. kolovoza od 20 sati na Stadionu ‘Branka Čalovića Čavleka’ ugostit će momčad Mladosti Ždralovi iz Ždralova kod Bjelovara.

Podsjetimo da su plavo-bijelima u ovoj sezoni pristupili Luka Viduka, Petar Tankosić, Haoran Li, Ivan Jagatić i Bruno Međimorec. Još u tijeku pregovori s Dejanom Radonjićem koji bi trebao biti najveće pojačanje Karlovac u ovoj sezoni.


PRIJATELJSKA UTAKMICA: Ilovac – Zrinski Ozalj 3:2 (2:1)

U prijateljskoj – trening utakmici četvrtoligaš NK Ilovac pobijedio je županijskog prvoligaša NK Zrinski Ozalj s rezultatom 3:2.

Ozaljčani su poveli 1:0 već u 11. minuti golom što ga je postigao Sandi Stojčić. Izjednačio je „kanarinac“ Marko Magdić golom što fa je postigao u 15. minuti, a u 37. minuti isti igrač je dao drugi gol za Ilovčane i vodstvo domaćina od 2:1. U 48. minuti ponovno je strijelac za Zrinski bio Stojčić koji je iz kaznenog udarca izjednačio na 2:2. Pobjednički, treći gol za NK Ilovac postigao je Patrik Lesar u 53. minuti.

NK Ilovac u subotu od 18 sati igra u Jastrebarskom s NK Jaska Vinogradarom.