NOGOMET

Vijesti iz Nogometnog saveza Karlovačke županije

Odigran Štefančićev memorijal, Šimunić novi strateg novigradske Dobre, „biti ili ne biti“ lige veterana …

MEMORIJAL ‘JURAJ ŠTEFANČIĆ’: NK Barilović pobjednik turnira

Domaćin i organizator turnira NK Barilović pobjednik je 9. Memorijalnog turnira ‘Juraj Štefančić’ koji je povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja održan na igralištu sportskog centra u Donjem Velemeriću.

Nastupilo je 11 momčadi. Prvo mjesto odnio je NK Velemerić, druga je momčad Štefanci, treće mjesto zauzela je momčad Upitnika.

Za najboljeg igrača proglašen je Matej Horvat (Barilović), najbolji strijelac je Antonio Cerjak (Upitnik), a za najboljeg golmana turnira proglašen je Matija Malović (Štefanci).


DOBRA (Novigrad n/D): Šimunić je novi šef struke u čiju stručnost uprava kluba polaže velike nade

Tomislav Šimunić (47) naslijedio je na trenerskoj klupi Filipa Poturicu (33). biti će šef struke u tom županijskom drugoligašu.

Šimunić je bivši igrač brojnih klubova Karlovačke županije. Kao trener vodio je nogometaše Duga Rese i Korane s Turnja. Treninzi i pripreme su u punom zamahu, uz igranje prijateljskih utakmica te sudjelovanju na turniru u Gornjem Mekušju.


LIGA VETERANA: Neshvatljiv je ležeran stav, loš pristup i prešutno dopuštenje Nogometnog saveza Karlovačke županije

Uvjerljivi prvak jesu nogometaši-veterani NK Karlovca koji su prikupili 31 bod i imaju veliku prednost pred drugoplasiranim vršnjacima iz Mostanja i Slunja s 19 bodova. Posljednji su veterani Duga Rese. Vojnić i Rečica su tijekom prvenstva odustali od natjecanja. I to bi, nažalost, bilo sve za ovogodišnju prvenstvenu sezonu.

Podsjećamo da je protekla veteranska sezona u Nogometnom savezu Karlovačke županije krenula sa šest a završena s četiri kluba. To je dakako bio alarm za NSKŽ i sve one koji vode veteransko natjecanje.

Dakle, najveća boljka veteranskog natjecanja u KA-županiji je premali broj klubova koji imaju veteransku momčad. U usporedbi sa sezonom ranije veteranskih ekipa nemaju Oštarije i Ozalj, a Ogulincima je draže nastupati u natjecanjima susjednih županija?!

Neshvatljiv je ležeran stav, loš pristup i prešutno dopuštenje Nogometnog saveza Karlovačke županije na tu odluku Ogulinaca.