NOGOMET

VEČER ODLUKE: Karlovac ili Zadar, utakmica junak na junaka!

Nogometaši NK Karlovca 1919 večeras od 20 sati sa HNK Zadrom, uz podršku s tribina Stadiona ‘Branko Čavlović – Čavlek’, strpljivo, odlučno i samouvjereno, kreću u „drugo poluvrijeme“ kvalifikacijske utakmice za popunu nove SuperSport 2. Nogometne lige. Glavni sudac je Ante Ćulina iz Zagreba.

Razloga za optimizam ima nekoliko a najjači je taj što su u prvoj utakmici u Zadru zabilježili pobjedu od 2:1 i tako stekli veliki „kredit“ za večerašnji uzvrat na „Čavleku. Međutim, „ništa nije gotovo dok nije gotovo“, rekli bi iskusni lisci. Preostalo je odigrati još 90 nimalo lakih minuta. Prednost je važna, istina minimalna, i svašta se još može desiti. Zato opreza nikad dovoljno. Tek nakon toga može započeti slavlje ili …

Svi se slažu kako je važna podrška s tribina. Ulaznice se već nekoliko dana prodaju u pretprodaji, a ostat će ih i na ulazu za one koji ih nisu uspjeli nabavili u pretprodaji. Očekuje se obaranje zadarskog rekorda u posjeti toj kvalifikacijskoj utakmici gdje je utakmicu Zadrana i Karlovčana s tribina stadiona na Stanovima pratilo 2500 gledatelja. Karlovac se nada barem duplo većoj posjeti.

Iz Zadra Karlovčanima poručuju pak da im ne pada na pamet da se predaju već kažu ako je Karlovac pobijedio u Zadru da to ne znači da Zadar isto to ne može napraviti u Karlovcu. Dakle, predaja Zadrana ne dolazi u obzir! Najavljuju pružiti maksimum da bi sportskom borbom ostvarili svoj cilj. U gradu na četiri rijeke igrat će za svoj klub i za svoj grad i, nadaju se uspjehu, poručuju.

Karlovačku utakmicu, kao i onu tjedan dana ranije iz Zadra, tko želi moći će gledati i uz izravni televizijski prijenos na MAXsport 1 od 20 sati.