NOGOMET

VATRENI DANAS U ZAGREBU: Doček hrvatskih nogometaša bit će organiziran na Trgu bana Jelačića

Nakon novog velikog uspjeha hrvatske nogometne reprezentacije i osvojene brončane medalje, Hrvatska i Zagreb spremaju još jedan veličanstveni doček Vatrenima. Naši su nogometaši i na drugom svjetskom prvenstvu u nizu stigli do same završnice, čime su se još jednom upisali u povijest.

Treba reći kako će sve trajati puno kraće nego prije četiri godine, ponajprije zbog zimskih uvjeta i kasnijeg povratka nogometaša iz Dohe. Sve najbitnije dogodit će se na samom Trgu bana Jelačića.

Dolazak zrakoplova s igračima i stručnim stožerom hrvatske nogometne reprezentacije očekuje se u 17:10, daljnji polazak prema Trgu bana Josipa Jelačića oko 17.30, a dolazak na Trg između 18.30 i 19 sati. Do Savske ceste igrači će doći u autobusu, a onda od tamo do Trga će biti u busu s otvorenim krovom.

Promet se odvijati sljedećom trasom:

Zračna luka Franjo Tuđman – Fizirova – Zagrebačka – Čvor Buzin – Ulica SR Njemačke – Avenija Dubrovnik – Ulica Hrvatske Bratske zajednice – Ulica grada Vukovara – Savska cesta – Frankopanska – Ilica – Trg bana Josipa Jelačića

Od 16 sati Francuska i Argentina igraju finale za prvo mjesto na Svjetskom prvenstvu.