MALI NOGOMET NOGOMET

UVERTIRA ZA HRVATSKA – SLOVAČKA: Veterani RK Dubovca bolji od Kuće odmetnika iz Splita

Veterani Rukometnog kluba Dubovac odigrali su prijateljski malonogometni meč u dvorani FIK na Borlinu sa malonogometnom momčadi Kuća odmetnika iz Splita koja se u Karlovcu zadržala kako bi s prijateljima sa Dubovca odigrali utakmicu a krenuli su put Slavonije na utakmicu reprezentacije Hrvatske i Slovačke koja se igra u Osijeku.

Domaćin je pobijedio 2:1 autogolom Biskupovića i pogotkom Požege, dok je strijelac za goste bio Domjanović.

Za veterane Dubovca su igrali: Dražen Keča, Dragomir Požega, Nenad Stražanac, Mario Zdravković, Tomislav Polić, Alen Perković, Damir Prezelj, Dario Cerovac, Ervin Amon, Anđelko Bridić i Denis Čavlović. Voditelj Miroslav Palajsa.

Za splitsku veteransku momčad Kuća odmetnika nastupili su: Goran Mimanović, Tomislav Čotić, Branko Buljan, Ante Glavurdić, Stipe Glavurdić, Nikša Radanović, Jozo Odak, Joško Biskupović, Miljenko Vugdelija, Hrvoje Domjanović, Zoran Matas i Toni Čulić. Voditelj Željko Jeličić.

Foto: Facebook RK Dubovac veterani


VATRENI U OSIJEKU ODRADILI TRENING I ČEKAJU SLOVAČKU

Hrvatska nogometna reprezentacija po završetku utakmice na Cipru, u noći s petka na subotu, stigla je u Osijek gdje će u ponedjeljak ugostiti Slovačku (izravni prijenos specijalne emisije i utakmice Hrvatska – Slovačka bit će na Novoj TV i gol.hr-u). Početak je u 20:45 sati.

Osijek je inače sretno mjesto za hrvatsku reprezentaciju. U Gradskom vrtu su Vatreni odigrali 12 utakmica, upisali su 10 pobjeda i dva remija, nikad nisu izgubili. Što se tiče potražnje za ulaznicama, do subote navečer ih je prodano više od 12 tisuća ulaznica, kapacitet je 14.500 tako da se očekuje pun stadion.


Foto: HNS