NOGOMET

UDARNIH 11 HRVATSKE: Livaja u grotlu Poljuda kreće od prve minute …

Vatreni u utakmicu ulaze kao veliki favoriti, kao brončani sa SP-a u Kataru. Vjerojatna hrvatska postava za Wales: Livaković – Juranović, Šutalo, Gvardiol, Sosa – Modrić, Brozović, Kovačić – Kramarić, Livaja, Perišić.

Hrvatska nogometna reprezentacija otvara kvalifikacije za Euro 2024. godine subotnjom (20.45, Nova TV) utakmicom protiv Walesa na Poljudu. Specijalna emisija na Novoj TV kreće već od 20 sati.

Sam početak prijenosa utakmice trebao bi biti spektakularan. Otkrio je to HNS na svojim službenim stranicama.

”Za sjajnu atmosferu na Poljudu uoči utakmice pobrinut će se Tomislav Bralić i klapa Intrade koji će otpjevati svoje najveće hitove i najaviti nogometni spektakl na ‘poljudskoj ljepotici’. Sve gledatelje na njihovim će sjedalicama dočekati prigodni šal hrvatske reprezentacije s motivima već nadaleko poznatih dresova Vatrenih u bijeloj ili plavoj varijanti. Radi veličanstvene koreografije ispunjenih poljudskih tribina pozivamo navijače da prilikom izlaska igrača iz tunela mašu šalovima, a tijekom izvođenja himne iste podignu kako bi vizura stadiona bila još upečatljivija. Neposredno uoči utakmice bit će priređena svečanost službenog oproštaja od reprezentacije Dejana Lovrena i Ivana Strinića, koji su ostavili dubok trag među Vatrenima. Dejan kao osvajač ruskog srebra i katarske bronce, Ivan kao srebrni iz Rusije”, stoji u uputama organizatora.