MALI NOGOMET NOGOMET

TURNIR ZA DAN GRADA SLUNJA: Naslov ponijela ekipa iz Otočca, drugo mjesto Slunjanima, treće Rakovićanima

Povodom Dana grada Slunja u gradu na Rastokama odigran je 11. po redu Noćni malonogometni turnir na kojem je pobjedu odnijela malonogometna momčad CB Extreme iz Otočca. Na turniru je sudjelovalo 16 momčadi iz Slunja, Cetingrada, Rakovice, Krnjaka, Korenice, Otočca, Zagreba, dok je jedna momčad bila čak iz Norveške.

Momčad CB Extreme je u finalu, nakon izvođenja deveteraca, pobijedila domaći sastav DC Rupa & Ranch Terra & Apartmani Hope s rezultatom 8:7 (3:3). Treće mjesto pripalo je rakovičkoj momčadi Preci gradnja koja je također bila bolja nakon izvođenja penala od ekipe Slunj United pobijedivši s 6:5 (3:3).

Za najboljeg golmana turnira proglašen je igrač NK Slunj Milan Alinčić iz ekipe DC Rupa & Ranch Terra & Apartmani Hope, dok najbolji strijelac i igrač dolaze iz pobjedničkog sastava CB Extreme, Lucijan Tomac i Marijan Tunjić.

Organizator NK Slunj je zadovoljan odazivom ekipa kao i posjećenošću gledatelja.

  • Prvog dana je velike probleme stvarala uporna i jaka kiša te je jedan dio programa po skupinama morao biti prebačen za završni dan. Suci Muharem Dedić i Adnan Kasupović iz Bihaća odlično se odradili svoj dio posla. Zahvala ide i sponzorima te članovima i prijateljima NK Slunj koji su pripomogli da tradicionalni malonogometni turnir na umjetnoj travi pokraj OŠ Slunj bude uspješno organiziran. – kazao je u ime organizatora Dalibor Sabljak.