NOGOMET

Turnir nogometnih sudaca iz tri županije: Iako je rezultat bio u drugom planu, rivalitet suparnika bio je vidljiv

Na igralištu županijskog ligaša NK Mrežnica u Zvečaju održano je tradicionalno druženje nogometnih sudaca Krapinsko-zagorske županije, Sisačko-moslavačke, Nogometnog saveza Kutine i domaćina Karlovačke županije.

Igrao se triangl turnir svatko sa svakim po 25 minuta. Iako je rezultat bio u drugom planu, rivalitet suparnika bio je vidljiv. Najuspješnijima su se pokazali domaćini koji su u prvom susretu pobijedili suce iz Krapinsko-zagorske županije s 1:0, a strijelac pobjedničkog gola bio je Belavić. Drugi susret odigrali su neodlučeno 1:1 sa sucima iz Kutine. Za Kutinčane strijelac je bio Šolfek, a domaćina Jelić. Utakmica između Krapine i Kutine završila je 0:0.


KRAPINA: Salković, Peharek, Kolar, Komorski, Sinković, Kumpar, Tuđa, Sokolić, Mihalinec, Jerneić, Meglić, Petriško, Znika i Kožar.
KUTINA: K. Šaško, Bingula, Cerovec, Dikić, Faletar, Pavličić, Potrkač, Radman, Stigleitner, A. Šaško i Šoufek.
KARLOVAC: Puškarić, Krčevski, Knezović, Jakovac, Draženović, D. Jurković, Valentić, P. Pavlešić, Belavić, Bučar, Jelić, Brcković, Janković, S. Jurković, Rataić i Babić.


Sutkinje su bile iz Zbora sudaca iz NSKŽ Martina Neralić, Iva Stojković i Antonela Brozović. Za uspješnu organizaciju za pohvaliti je karlovačko-dugorešku ekipu: Pavlešića, Mikšića, Brckovića, Goršića, Stražanca, Krapinčane Smrekara i Tepuša, a iz Kutine Pavličića i Valešića.

Ovo tradicionalno druženje organizira se na kraju natjecateljske sezone ili na početku nove. Komisija NSKŽ zahvaljuje se NK Mrežnica i njihovom predsjedniku Denisu Laušu za ustupanje terena i prostorija.

Foto: NSKŽ