NOGOMET PRENESENO

SN DOZNAJU: Sprema se senzacionalni povratak na Maksimir – Vahida Halilhodžića?

Nakon posljednjeg poraza od Hajduka na Poljudu u GNK Dinamo su se odlučili na radikalan potez te su se treneru Željku Kopiću odlučili zahvaliti na suradnji. U igri za Čačićevog nasljednika nekoliko je imena, a sada se pojavilo i treće – ono Vahida Halilhodžića.

Jakirović, Tomić, Halilhodžić! Da, dobro ste pročitali. Nakon što svoju, pretpostavlja se, epizodnu rolu do 30. lipnja u Dinamu odradi povratnik Ante Čačić, na modru klupu mogao bi se vratiti i veliki Vaha!

Prema informacijama koje smo dobili iz visokih struktura u Dinamu, Halilhodžić je u kalkulacijama za mjesto Dinamovog trenera koje će se otvoriti pred početak nove sezone. Ali, postoji jedna caka. Naime, Dinamo i Vaha neće opet sjesti za isti stol, ili bolje rečeno, za istu klupu, ako 69-godišnji stručnjak ostane izbornik Maroka. Prema čestim objavama s raznih strana svijeta, Halihodžiću njegov aktualni poslodavac priprema otkaz i “sapuna dasku” nakon što je momčad odveo na Mundijal u Katar. Dakle, ako se do ljeta na bilo koji način okonča Vahina epizoda u Maroku koja traje od kolovoza 2019. godine, trener koji je Dinamo vodio kroz dijelove 2010. i 2011. godine mogao bi se vratiti na Maksimir kao – slobodan igrač. Ostane li u Maroku, Dinamo na njemu neće inzistirati, već će se okrenuti drugim likovima. Jakiroviću, Tomiću ili pak nekom trećem, ostaje za vidjeti.

Izvor: SN/Tomislav Juranović Foto: Cropix/Pixsell