NOGOMET

SEZONA PRIPREMA SPORTAŠA: Pripreme u Selcu dosad su obavili mladi nogometaši i tenisači Karlovca i NK Korane s Turnja

Nakon mladih nogometaša NK Karlovac 1919 i tenisača Teniskog kluba Karlovac na pripreme u Hostel Karlovac u Selcu došli su i mladi nogometaši Nogometnog kluba Korana s Turnja.

Njih 27 pod budnom paskom trenera Marija Mihalića i Tina Žaje proveli su sportski vikend trenirajući dva puta dnevno na obližnjim igralištima hostela. Uz treninge, naravno, ostalo je i dosta vremena za zajedničko druženje i zabavu, a i vrijeme im je bilo sklono. Već sada najavili su i svoj dolazak u skori ljetni kamp u još većem broju.

Hostel Karlovac i u vikendu koji je pred nama ima najavu dolaska nekoliko nogometnih klubova s područja Karlovačke županije.


MAĐARI U SELCU

U isto vrijeme gosti Hostela bila je i grupa od 30-ak Mađara iz mađarske prijestolnice koji gotovo redovito posjećuju Riječki karneval. Pod vodstvom neumorne promotorice Katice Benscek koja je ovaj put u Karlovcu zasluženo primila posebnu nagradu za svoj rad i suradnju od strane Karlovačke županice Martine Furdek Hajdin, mađarski gosti su uz Riječki karneval obišli i mnoge druge atraktivne lokacije i događanja. Tako su između ostalog maskirani gosti iz Mađarske posjetili i društveni dom u Triblju gdje su bili lijepo dočekani i ugošćeni, a u jutarnjim satima slijedila je i obavezna šetnja uz more.