NOGOMET

SEDMA SREĆA: Ćuk i Kurečki donijeli preokret, nogometaši Karlovca 1919 uhvatili prve prvenstvene bodove

U utakmici 7. kola 3. Hrvatske nogometne lige Središte NK Karlovac 1919 je nakon 630 minuta prekinuo negativnu seriju od šest uzastopnih poraza. U sedmom prvenstvenom ogledu pobijedili su vrlo dobru momčadi NK Gaja iz Mača rezultatom 1:0 (1:0) te tako došli do prva tri prvenstvena boda. Jedini pogodak na utakmici postigao Toni Kurečki u 34. minuti.

Trener Sreten Ćuk nije samo Sreten već je i sretan! Improvizirao je sa sastavom, iznenadio mnoge. Ta njegova odvažnost rezultirala je u konačnici važnom pobjedom Karlovca jer bi bilo nezamislivo što bi se dogodilo da su plavo-bijeli i sedmi put uzastopno izgubili utakmicu.

Novu priliku za osvajanje tri boda imaju već u subotu, 3. listopada, u 8. kolu 3. HNL Središte, kad ponovno igraju kod kuće a na “Čavlek” im dolazi momčad Trnja.

NK Karlovac 1919 nastupio je u sljedećem sastavu: Bermanec, Vratarić, Popovački (od 59. Mićunović), Basar, Čakarić, Ramić (od 59. Mamić), Kurečki (od 87. Šako), Veselić (od 59. Maletić), Prpić, Turkalj (od 68. Kelava) i Pausić.