NOGOMET

PROTIV CIPRA I SLOVAČKE: Želite li bodriti vatrene? Donosimo vam sve što trebate znati o odlasku na utakmice

Hrvatskim navijačima neće biti moguće na blagajnama stadiona kupiti ulaznice ili pristupiti stadionu bez vouchera, a ulazak na stadion bit će omogućen isključivo onim navijačima koji imaju važeću EU digitalnu COVID potvrdu.

Uskoro se nastavljaju Europske kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2022. godine, a Dalićeve izabranike u listopadu očekuju utakmice protiv Cipra i Slovačke. Internetska prodaja ulaznica za navedene susrete započela je 28. rujna u 15 sati.

Cijena ulaznice za utakmicu na Cipru bit će 80 kn, a ulaznice je moguće kupiti isključivo putem interneta na portalu za ulaznice, a to uključuje osobno preuzimanje na blagajni stadiona uz predočenje putovnice te potvrde kupnje (vouchera) koja se nakon uspješne kupnje preuzima s korisničkih stranica, javlja HNS https://hns-cff.hr/news/23194/prodaja-ulaznica-za-utakmice-protiv-cipra-i-slovacke/

Vrijeme zamjene vouchera na stadionu bit će određeno naknadno i svi kupci će o tome dobiti obavijest putem elektroničke pošte. Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice, a rok za kupnju ulaznica je 1. listopada do 12:00 sati odnosno do iskorištenja raspoloživosti ulaznica. Hrvatskim navijačima neće biti moguće na blagajnama stadiona kupiti ulaznice ili pristupiti stadionu bez vouchera, a ulazak na stadion bit će omogućen isključivo onim navijačima koji imaju važeću EU digitalnu COVID potvrdu.

Za drugu utakmicu, onu protiv Slovačke u osječkom Gradskom vrtu, procedura je gotovo identična. Navijači će morati imati EU digitalnu COVID potvrdu, osim djece mlađe od 12 godina koji su u pratnji roditelja ili skrbnika.

Svi navijači koji nisu cijepljeni i/ili nisu preboljeli COVID-19 mogu obaviti testiranje i potom dobiti EU digitalnu COVID potvrdu u svim testnim centrima koji upisuju testiranja u Centralni registar COVID-19 testiranja, naglašavaju iz Saveza.

Navijačima koji nemaju EU digitalnu COVID potvrdu HNS je također osigurao i dodatnu mogućnost testiranja putem brzih antigenskih testova, nakon kojih će svi kojima test bude negativan dobiti EU digitalnu COVID putovnicu nužnu za ulazak na stadion. Punkt za testiranja bit će otvoren na sjevernom ulazu Sportske dvorane Gradski vrt u sljedećim terminima:

Nedjelja, 10. listopada: od 12 do 20 sati (po cijeni od 50 kn po osobi) Ponedjeljak, 11. listopada: od 12 do 20 sati (po cijeni od 70 kn po osobi).


Cijene ulaznica u pretprodaji, zaključno s 10. listopada:
Zapad: 150 kn
Istok: 100 kn
Jug: 75 kn

Cijene ulaznica (na dan utakmice):
Zapad: 200 kn
Istok: 120 kn
Jug: 90 kn