NOGOMET

PRIMJERI: Karlovačke tvrtke donirale mlade nogometaše kluba iz Ilovačke šume

Karlovačke tvrtke prigodnom donacijom opremile selekcije kadeta i juniora Nogometnog kluba Ilovac koje se natječu u ligama Središta Zagreb. Radi se o tvrtkama: Uređenje interijera Šumar, Servis vatrogasnih aparata Star-gas d.o.o., Samoposlužna autopraonica Aqua-blue i Montmontaža MKG d.o.o.

Simboličnom primopredajom dresova uoči prvenstvenih utakmica kadeta i juniora donaciju su ispred NK Ilovac zaprimili voditelj Škole nogometa Alen Škrtić te i tajnik kluba Denis Štanjer.

– Donatori su u sklopu svojega društveno odgovornog poslovanja prepoznali potrebu za ulaganjem u rad s mladeži NK Ilovac te tako pokazali primjer dobre prakse u suradnji s klubom. Nova oprema za treninge i utakmice olakšati će svakodnevni rad kluba. Dresovi će biti iskorišteni za mlađe kategorije ‘kanarinaca’ prigodom odigravanje službenih prvenstvenih utakmica, majice za treniranje, a lopte za trening i igru – kaže Alen Škrtić, voditelj Škole nogometa NK Ilovac.

NK Ilovac broji ukupno dvjestotinjak registriranih nogometaša svih uzrasta od čega je više od 170 redovitih polaznika Škole nogometa te ovakve donacije pružaju veliku pomoć u svakodnevnom radu kluba.

Foto: NK Ilovac