NOGOMET

OSTAVKA U NK KARLOVAC 1919: Predsjednik kluba Matija Furač podnio ostavku

“U kratkom razgovoru s Matijom Furačem, koji je na godišnjem odmoru, doznali smo da je ostavku podnio još krajem lipnja, po završetku sezone, te da je ona bila planirana”, navodi Radio Mrežnica.

Razlog za podnošenje ostavke je klasika: „Zbog poslovnih i drugih obaveza nije se više mogao intenzivnije posvetiti radu u klubu pa je dogovoreno da će ‘izgurati’ sezonu do kraja i onda otići s mjesta predsjednika“, saznaje novinar Radio Mrežnice.

Štogod bilo ovo je i moralna odluka dosadašnjeg predsjednika a mišljenja smo da on nije jedini iz kluba koji je trebao podnijeti ostavku jer nije jedini krivac što klub nije ostvario zacrtani plan – ulazak u jedinstvenu ligu. Ima ih koji su odgovorniji?!

PERICA VUCELIĆ NOVI PREDSJEDNIK?

Odlazak Furača s čelne funkcije kluba neće se osjetiti jer i do sada nismo primijetili da je on frontmen kluba. Izborna skupština bi se ubrzo trebala održati a tko će biti novi čelnik kluba iz Mekušanskog polja još se ne zna. Najlogičnije bi bilo da funkciju preuzme dopredsjednik Perica Vucelić, šef karlovačke hitne službe, koji je u kontinuitetu i koji iza sebe nema repove već korektan i dobar rad u klubu. Osim toga dugo je u klubu, bio je golman … No, nije isključeno i da će se za mišljenje pitati u „magistratu“ kad se šef vrati s godišnjeg.


KARLOVAC – DINAMO (Odranski Obrež) 0:0
U prijateljskoj-trening utakmici s Dinamom iz Odranskog Obreža nogometaši Karlovca 1919 odigrali su neriješeno 0:0.
Za NK Karlovac 1919 igrali su: Šteko, Ribar, Pausić, Bunoza (od 63. Srpak), Gabrijel Stepinac, Paracki (od 70. Kusanić), Budimir, Pamić (od 56. Giljanović), Miščin, Matyazh i Kristaj (od 54. Soldo).
Posljednju pripremnu utakmici prije početka prvenstva, takozvanu generalku, igraju karlovački plavo-bijeli za tjedan dana u Donjoj Lomnici s momčadi NK Lomnice.


Foto: Aktiviraj Karlovac