NOGOMET

Odlične vijesti za hrvatske navijače: Na domaćim utakmicama ‘Vatrenih’ u Ligi nacija dopušteni gledatelji

Nastavno na odluku Uefe da dopusti povratak gledatelja HNS je odlučio iskoristiti tu mogućnost i omogućiti navijačima dolazak na domaće utakmice Lige nacija protiv Švedske, Francuske i Portugala. Ovom odlukom nije dopušten dolazak navijača na gostujuće utakmice.

Hrvatski nogometni savez je na svojim stranicama objavio važne informacije za domaće utakmice Hrvatske u Ligi nacija. Kako je UEFA dopustila da na stadionu bude 30 posto gledatelja, tako će hrvatski navijači moći bodriti ‘Vatrene’ na domaćim utakmicama u Ligi nacija protiv Švedske, Francuske i Portugala. Način kupovine ulaznica, kao i njihove cijene objavljeni su u priopćenju koje prenosimo u cijelosti:

Iako je do utakmica sa Švedskom (11. listopada) i Francuskom (14. listopada) na stadionu Maksimir ostalo malo vremena za organizaciju, i usprkos brojnim zahtjevima koje organizator mora ispoštovati prema Uefi. Gledatelji će za susrete protiv Švedske i Francuske moći kupiti ulaznice za tribine Zapad i Sjever, dok su tribine Istok i Jug zatvorene za publiku nakon potresa koji je pogodio Zagreb u ožujku. Nakon utakmica u listopadu, Hrvatska će u Splitu, također s gledateljima, biti domaćin Portugalu u studenom.

Cijene ulaznica su sljedeće:
Zapad sredina dolje: 250 kuna
Zapad dolje: 150 kuna
Zapad gore: 100 kuna
Sjever dolje: 60 kuna
Sjever gore: 60 kuna

„Ulaznice će se moći kupiti isključivo putem interneta, uz ispisivanje ulaznica kod kuće. Početkom sljedećeg tjedna HNS će informirati javnost o načinu i vremenu početka prodaje ulaznica. Također, Savez će pravovremeno obavijestiti javnost o svim organizacijskim detaljima utakmice odnosno strogim mjerama koje će svi gledatelji morati poštivati kako bi zaštitili svoje zdravlje, zdravlje drugih gledatelja i općenito – koncept povratka gledatelja na stadione“, poručuju iz HNS-a.