NOGOMET

NSKŽ: Mrzljak iznenada podnio ostavku! Neven Šprajcer kandidat za novog predsjednika?

Dario Mrzljak bio je na čelu Nogometnog saveza Karlovačke županije (NSKŽ) 5 godina, od 2017. godine. Na čuđenje mnogih iz karlovačkog nogometnog okruženja uspješan predsjednik koji je imao jednoglasnu podršku članova u protekla dva mandata, iznenada je podnio ostavku na funkciju predsjednika NSKŽ.

Izvršni odbor NSKŽ

Mrzljak se zahvalio dosadašnjim suradnicima na radu i podršci a kao razloge odstupanja s funkcije predsjednika naveo je previše privatnih i poslovnih obveza, ali i narušeno zdravlje.

Nogometni savez do Izborne skupštine vodit će dva dopredsjednika Željko Berislavić i naš kolega Krešimir Perković, karlovački dopisnik SN. Dakako, tu je i glavni tajnik NSKŽ Tomislav Kuzman, nekadašnji novinar KAŠ-a dok je županijski sportski tjednik izlazio u tiskanom obliku.

Po Statutu Saveza u sljedeća tri mjeseca treba se pripremiti Izvanredna izborna skupština NSKŽ na kojoj će biti izabran novi predsjednik. Tko će biti novi čelnik karlovačkog Nogometnog saveza? Nagađa se da bi to mogao biti Neven Šprajcer, aktualni koordinator HNS-a za niže lige?