NOGOMET

NOGOMETNI VIKEND: Karlovac dočekuje Trnje, Duga Resa Stubicu, Slunj odlazi kod Odre …

Nogometaši Karlovcu 1919 u 8. kolu 3. Hrvatske nogometne lige Središte u subotu na „Čavleku“ dočekuju zagrebačko NK Trnje koje trenutno zauzima peto mjesto na ljestvici te ima tri boda više i utakmicu više od karlovačke momčadi koja je sedma.

Nakon dva uzastopna poraza na gostovanjima sve su realniji i prihvaćaju da neće tek tako lako ostvariti svoj konačan cilj. Na sreću prvenstvo dugo traje, tek je počelo, i još ništa nije izgubljeno. Dapače, porazi bi trebali karlovačke plavo-bijele potaknuti na još ozbiljniju igru.

Posrtaje u Zagrebu i Donjoj Bistri treba što prije zaboraviti – u subotu je novi dan. Kako sada stvari stoje NK Karlovcu 1919 će u subotu istrčati bez tri odlična igrača – Čakarića, Sušilovića i Pausića pa je na momčadi trenera Ćuka još veća obveza da odigraju maksimalno ozbiljno.

Utakmica Karlovca i Trnja počinje u 18:00 sati.

NK Duga Resa i NK Slunj

U 7. kolu 4. Hrvatske nogometne lige Središte (skupina A) nogometaši Duge Rese 1929 u subotu od 16:00 sati dočekuju momčad Stubice, dok Slunj u nedjelju u isto vrijeme gostuje kod Odre.

Županijsko nogometno prvenstvo

U 7. kolu 1. ŽNL u nedjelju igraju: Ilovac – Barilović, Ogulin – Draganić, Vojnić ’95 – Zrinski Ozalj, Korana – Mladost, Croatia ’78 -Vatrogasac.

Na ljestvici vodi Croatia ’78 sa 16 bodova, drugi je Vojnić ’95 sa 14, a treći Ogulin sa 12 bodova.

U 6. kolu se sastaju u nedjelju: Plaški – Kupa, Šišljavić – Mrežnica, Dobra (sv.Petar) – Petrova gora, Dobra (Novigrad) – Frankopan, Cetingrad – VOŠK, Oštarije je slobodno.

Cetingrad je vodeći na ljestvici 2. ŽNL s 13 bodova, druga je Mrežnica sa 9, a treće Oštarije sa 8 bodova.

Foto: G. Tomičić/RM