NOGOMET

Nogometaši Karlovca idući tjedan iz Motela Roganac na treninge u Dugu Resu i Belaviće

Nogometaši Karlovca 1919 su u prijateljskoj utakmici odigranoj u Zagrebu protiv trećeligaša NK Lučko poraženi rezultatom 2:1 (0:0).
Karlovac je poveo 1:0 golom Čakarića u 50. minuti, a Lučko je golovima Kulenovića (73) i Jovičića (83) osigurao pobjedu od 2:1.

Za NK Karlovac 1919 igrali su: Bogović, Đopar, Pausić, Knezović, Majcenić, Pribanić, Sušilović, G. i R. Stepinac, Marinić, Gomez Hosito, Mamić, Mićunović, Oršolić, Bagarić, Čakarić, Prpić, Dadić, Szczuka, Vucelić, Pamić i Hassany.

Idući tjedan nogometaši trenera Ćuka biti će do petka u kraćoj karanteni u dugoreškom Motelu Roganac. Prijepodne će trenirati na dugoreškom stadionu, a poslijepodne na igralištu VOŠK-a u Belavićima. U srijedu od 18:00 sati odigrat će prijateljsku utakmicu s domaćom momčadi NK Duga Resa 1929, novim članom 4. Hrvatske nogometne lige Središte.

PLENUM KLUBOVA 3. HRVATSKE LIGE SREDIŠTE

Nogometaši Karlovca 1919 novu sezonu u trećeligaškom rangu otvoriti će na Korani domaćom s Vrbovcem. Drugo kolo igraju s Kurilovcem u Velikoj Gorici, zatim na „Čaveku“ dočekuju Gaj iz Mača …
Prvenstvo počinje 28. kolovoza.

Klub u prvenstvo 3. HNL Središte ulazi ambiciozno, nadaju se borbi za sam vrh ljestvice. Pripremne utakmice koje plavo-bijeli igraju svakog tjedna i trebale bi pokazati stvarno formu Ćukovih pulena. No, prijateljske utakmice iako protiv vrlo jakih suparnika, prvoligaša i drugoligaša, su jedno, a službene utakmice i borba za bodove su nešto drugo!

Foto: R. Fajt/Kaportal