NOGOMET

NK KARLOVAC 1919: Prvi dio priprema u Karlovcu odrađen – slijedi “brušenje forme” u Medulinu

U pripremnoj-prijateljskoj utakmici protiv NK Gaja Mače odigranoj u Blatu pored Zaprešića karlovački plavo-bijeli pobijedili su s 1:0. Jedini gol na utakmici postigao je Filip Srpak u četvrtoj minuti.

Kao i na prošloj utakmici tako je i u ovom susretu trener Karlovca Sreten Ćuk isprobao sve raspoložive igrače.

U prvom poluvremenu nastupili su: Bermanec, Basar, Pausić, Vratarić, Srpak, Anić (od 34. Marinić), Olmo, Mamić, Bagarić, Stepinac i Đukić, a u drugom; Petrović (od 78. Car), Basar (od 62. Ribar), Knezović, Prpić, Pohanić, Kelava, Marinić, Mićunović, Sušilović, Dedijer i Soldo.

U sklopu ovogodišnjim priprema prije ovog susreta karlovački nogometaši poraženi su od vodećeg drugoligaša NK Hrvatskog dragovoljca(0:2) i vodeće momčadi 3. HNL Središte NK Jaruna (0:3).

U subotu Karlovac igra u Karlovcu s NK Marsonijom, liderom istočne skupine 3. Hrvatske nogometne lige. U nedjelju, 14. veljače, putuju za Medulin gdje ostaju tjedan dana, odigrati će i dvije utakmice, s prvoligaškom momčadi NK Istra 1961 i Novigradom.

Nakon tri utakmice koje su završene 1:2 (pobjeda i dva poraza) ne mogu se naravno donositi nikakve odluke formi momčadi. No, razloga za optimizam zasigurno ima. Više o tome znati ćemo do kraja mjeseca kada se vrate s priprema u Medulinu gdje će, za pretpostaviti je, “brusiti formu” za nadolazeći nastavak prvenstva u 3. HNL Središte.

Zato ih sada treba pustiti – neka rade u miru onako kako je trener Ćuk i zamislio provesti ove pripreme. Jedino što bi mogao biti problem je prevelik broj igrača – što košta. Ali, o tome neka brigu vodi Uprava kluba!

Foto: R. Fajt/Kaportal