NOGOMET

NK KARLOVAC 1919: Od 28 igrača koje su treneru na raspolaganju, petorica igrača je u samoizolaciji

Nogometni klub Karlovac 1919: trener Matija Štefančić, tehniko Zdravko Jakovac te igrači Ivan Mamić, Antonio Magdić i Luka Basar na konferencije za novinare održanoj u prostorijama kluba na desnoj obali Korane najavili su novu sezonu u 3. Hrvatskoj nogometnoj ligi.

– Petorica igrača je testirano na koronavirus. Imamo dva igrača s blagim simptomima i dobro se osjećaju, a tri igrača su negativna. Nitko od tih igrača nije bio u kontaktu s ostalom momčadi. Svima njima želimo brzi oporavak i što brži povratak u trenažni proces. Ipak se veselimo početku sezone i pozivamo sve naše navijače i ljubitelje nogometa u subotu u 20 sati na stadion – naglasio je Zdravko Jakovac, tehniko momčadi.

Momčad Matije Štefančića u subotu će na otvaranju sezone Ponikve dočekati bez čak osmorice igrača.

– Šteta što je došlo do ovog nepredviđenog događaja. Neki od ovih osam igrača neće moći igrati niti u drugom kolu s Trešnjevkom. Enes Novinić trebao bi idući tjedan početi trenirati. Imamo na raspolaganju 28 igrača, pa nemamo problema sa slaganjem momčadi. Prvenstvo ima 34 kola i nadam se da ćemo se tijekom prvenstva kompletirati. Naše ambicije su što bolje odigrati … – kaže trener Štefančić.

Podsjetimo još da NK Karlovac 1919 1. kolo igra u subotu od 20 sati na „Čavleku“ gdje dočekuju momčad NK Ponikve iz Zagreba.

Foto: B. Obradović/HRK