NOGOMET REKREACIJA

NEDJELJNI HAKL NA KUPI: Niti kiša, niti poplava ne mogu zaustaviti karlovačke nogometaše-veterane

Poznato je da se nogometno društvo NK Karlovac-veterani odavno okuplja svake nedjelje na rekreativnom haklu, od nedavno zimi u nogometnoj dvorani u bivšoj tvornici ŽE-ČE a kad zatopli sele na travnjak.

Tradicionalnom nedjeljnom haklu odazvali su se: Josip Kurs,Zdenko Poljak, Srđan Mihić, Miroslav Filipčić, Stjepan Špoljarić, Nenad Jurčević, Alen Šarić, Josip Žafa,Nikola Lesar, Vlado Vrbetić I Ante Plivelić.

U zadnje vrijeme to je na nogometnom igralištu NK Kupe u Donjem Mekušju. Dakako da svaki njihov hakl ne završava tek tako već druženjem do ručka, ako nije neki poseban razlog kao što su imendani, rođendani, krizme, krštenja, rođenja (kad se radio veteranima onda su to unučadi) i slično pa malo potraje.

Ovim dana smo nažalost svjedoci da su se zbog kiše karlovačke rijeke podigle i poplavile oranice, travnjake i kuće naših sugrađana, pogotovo onih iz gradske periferije. To na sreću nije pokolebalo naše nogometaše-veterane koji su na nepoplavljenom travnjaku Kupina igrališta ipak odigrali 60 minuta svog tradicionalnog nedjeljnog hakla.

GANULI GA GESTOM

I ne samo to, neumorni tajnik kluba Vlado Grgić proslavio je rođendan počastivši svoje kolege ićem i pićem. A kako drugačije nego tako. Taj su događaj zabilježili fotografijama i poslali nam ih, a mi smo kao obično, posložili tekst poštujući jedan divan običaj karlovačkih sportaša kojih je nažalost se manje.

  • Doma sam, sada je ispred mene rezime cijelog dana. Kako sam pomalo emotivno ‘picajlza’ a po horoskopu djevica, sve to emotivno proživljavam. Zato hvala od sveg srca svim mojim prijateljima s nogometa na predivnom druženju. Prije svega želim zahvaliti dopredsjedniku kluba Zdenku Poljaku na poklonu i dirljivim riječima čestitke za moj rođendan. Zatim i predsjedniku kluba Josipu Kursu, mojim dragim suigračima Srđanu Mihiću, Stjepanu Špoljariću, Nikoli Lesaru i Anti Pliveliću na poklonima. Svi ste bili divni! Od srca vam hvala na svemu i što ste me ganuli svojom gestom – kaže slavljenik.