NOGOMET

NAKON MEDULINA: Sve planirano odrađeno, s optimizmom očekuju početak prvenstva

U proteklih mjesec dana karlovački nogometni drugoligaš intenzivno se pripremao za nastavak natjecanja u 2. SuperSport Nogometnoj ligi. Postavljene su visoke ambicije – prvo mjesto i plasman u Prvu ligu.

Desetak dana priprema u Medulinu trener Pamić iskoristio je kako bi što bolje uigrao svoju momčad nastupajući i na turniru Medulin Cup 2024. U prvom susretu pobijedili su momčad poljskog Tychyja (1:0), a potom i crnogorsku Mladost (2:0), a izgubili su od Rabotničkog iz Sjeverne Makedonije (0:2). Za naslov pobjednika turnira igrali su protiv NK Zrinski Osječko 1664 iz Jurjevca. Slavonci su pobijedili 1:0 i osvojili turnir, a Karlovčanima je pripao pehar za drugo mjesto.

NK Karlovac 1919: Šteko, Barać, Kasalo, Gabrijel Stepinac, Bunoza, Paracki, Pamić, Utrobičić, Matyazh, Stanić i Kopljar te Crkvenac, Antičić, Viduka, Katić, Mišljenčević, Goršić, Rojnić, Štefanac, Rafael Stepinac, Kurečki i Batur. Trener Igor Pamić.

Trener karlovačkih plavo-bijelih na pripremama je dao šansu za igranje svim raspoloživim igračima kako bi stekao što bolji uvid u njihove mogućnosti i formu. Male probleme stvarale su ozljede tako da je nekoliko igrača bilo na poštedi. Tankosić, Pausić, Matjaž i Kopljar poradi lakših ozljeda nisu bili u punom pogonu, vjeruju da će do početka prvenstva biti na raspolaganju. Pridošli igrači brzo su se uklopili u momčad te ostavili dobar dojam. Najbliže postavi, odnosno mjestu startera, jesu Marković, Utrobičić i Ereiz, a nameću se Barać, Stanić i Kopljar.

Vraćaju se iz Medulina i nastavljaju pripremati se u Karlovcu te već u subotu 10. veljače na stadionu s desne obale Korane igraju prijateljsku utakmicu protiv NK Kurilovca, člana 3. NL Centar.